tag:blogger.com,1999:blog-8532716661645960326.post1556724145340190388..comments2020-04-06T14:35:33.932+03:00Comments on Kohti omavaraiselämää: JogurttiaSusanna Jääkangashttp://www.blogger.com/profile/10862801412613019242noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8532716661645960326.post-3943734886249201082019-01-01T20:50:06.411+02:002019-01-01T20:50:06.411+02:00Hei! Lämpötila voi hyvin vaikuttaa. Minä laitan jo...Hei! Lämpötila voi hyvin vaikuttaa. Minä laitan jogurtin kylmälaukkuun pyyhkeiden alle, jotta lämpö ei karkaa. Kerralla mahtuu neljä litran lasipurkkia. Toivottavasti seuraavalla kerralla jo sinullakin onnistui :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8532716661645960326.post-31777066665505133312018-07-31T13:29:50.585+03:002018-07-31T13:29:50.585+03:00Aivan! Voihan se olla sekin! Täytyypä kokeilla seu...Aivan! Voihan se olla sekin! Täytyypä kokeilla seuraavaksi ilman sitä. Kiitos näkemyksestä =)Susanna Jääkangashttps://www.blogger.com/profile/10862801412613019242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8532716661645960326.post-20039495990445728542018-07-01T09:02:15.414+03:002018-07-01T09:02:15.414+03:00En ole asiantuntija, mutta tuli mieleen vaniljasok...En ole asiantuntija, mutta tuli mieleen vaniljasokeri, jospa se sekoittaa prosessin? Laittaisin sen vasta valmiiseen jogurttiin. :)<br />Onnea yrityksiin!TarjaLhttps://www.blogger.com/profile/06500629295957133654noreply@blogger.com