keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Pakkalan perunakioski

Omia perunoita odotellessa käymme hakemassa perunat paikalliselta viljelijältä, joka pitää tilallaan sympaattista perunakioskia. Kioski toimii itsepalveluperiaatteella: Ovi on aina auki, hyllystä voit valita sopivan pussin perunoita ja rahat jättää maitotonkkaan. Läheisessä ulkorakennuksessa on myös pieni kirppis.
Hyllyiltä löytyy muutaman eri lajikkeen perunaa. Pienempiä pussejakin on.


 

Kun sopivat perunat ovat löytyneet, kirjataan ostokset vihkoon. Kuten kirjauksista näkyy, on kioskilla ihan mukavasti liikennettä.


 

Tilan isäntä keräilee mainoskyniä, joten helposti tulee perunanhakureissulla jätettyä myös kynä kioskille.
Ja tässä putiikin kassa.

Vaihtoraharasiakin (kolikoita) pöydältä löytyy. Perunat ovat kuitenkin niin laadukkaita ja edullisia, että usein tulee jätettyä tasaraha yläkanttiin. Jos joku on näin ihanan myyntipisteen perustanut ja jaksaa sitä ylläpitää niin mielellään tointa hieman kannattaa.Perunakioski sijaitsee osoitteessa Töllintie 261, 03850 Pusula. Avoinna siis kesäkaudella 24/7.


3 kommenttia:

 1. Hei!
  Serkkusi laittoi facebookissa linkin blogiisi. Luin kaksi uusinta juttuasi ja tykkäsin. Saat minusta uuden vakituisen lukijan. :)
  Tämä perunakioski on mainio idea! Olisipa tällaisia vastaavia kioskeja enemmänkin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kuinka mukavaa saada uusia lukijoita! Toivottavasti toilailuni viihdyttävät =) Perunakioski on kerrassaan sympaattinen. Värkkään lähiaikoina jutun myös paikallisesta somasta myllystä =)

  VastaaPoista
 3. Perunakioski on hauska idea :)

  VastaaPoista